Lezing door peter van asten

Peter van Asten

spreker – coach

Peter is bedenker van het D.O.E.N.®-model en het DECA–model. Naast spreker met lezingen over de impact van D.O.E.N.® en de kracht van gedachten is Peter ook coach op het gebied van gedragsverandering, innerlijk leiderschap en spreken met passie!
Onder de naam Ontwikkel Jezelf Nu wil Peter pubers en jong volwassenen inspireren om het maximale uit het leven te halen met thema’s als ‘kijk wat je hebt en niet wat je niet hebt’, ‘neem jouw talenten als basis van jouw ontwikkeling’ en ‘leer jezelf kennen door eerlijk te zijn tegenover jezelf’.

Passie, interactie, inspiratie en humor

De combinatie van mijn opleiding als leerkracht Speciaal Onderwijs, mijn ervaring als (sport)trainer en coach, aangevuld met mijn levenservaring zorgen ervoor dat iedere lezing of training een mix is van reflectie, verbinding, ervaring en D.O.E.N.® In de vele lezingen en trainingen en tientallen cursussen die ik gegeven heb, ervoer ik steeds weer dat de mensen geïnspireerd werden om te reflecteren op hun eigen leven. Zo heb ik meer dan 40.000 mensen kunnen boeien. Door de interactie met de toehoorders, de uitdagende opdrachten, de inhoud en de humor zorg ik er als spreker voor dat de boodschap blijft hangen.
Mijn missie is om vanuit een positieve levenshouding de mensen te inspireren naar de bewustwording dat zij een positieve schakel kunnen zijn in een wereld vol ontwikkeling.
Vanuit deze levenshouding en dit bewustzijn kunnen zij uitgroeien tot mensen in balans en goede gezondheid, vervuld met liefde en rijk aan geluksmomenten.

Interessante logo’s

Peter van asten finalist 2017    Peter van Asten is een geregistreerde Docent met lezingen

Waarom doe ik wat ik doe?

Ik zie het geven van lezingen en het verzorgen van coachingstrajecten als een voorrecht en een bijzondere mogelijkheid om mijn ervaringen en kennis uit te dragen en door te geven aan jongeren, jong volwassenen en volwassenen om hen te laten inzien dat hun manier van denken, hun geloof in hun talenten en te gaan D.O.E.N.®  bepalend is voor hun levenspad.

Meer lezen?
Biografie | Curriculum Vitae