NLP - Practitioner


De NLP Practitioner opleiding.


Ik heb in mijn leven al veel opleidingen en cursussen gevolgd. Maar deze opleiding werd een innerlijke reis met veel inzichten. Het was mij absoluut een verrijking van mijn leven en levensstijl. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken.

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren.

Neuro duidt op alles wat te maken heeft met hoe je denkt en hoe je hersenen werken.

Linguïstisch heeft betrekking op je taalgebruik en de invloed die dat op ons heeft, zowel verbaal als non-verbaal.

Programmeren gaat in op de manier waarop gedachten en taal ingericht kunnen worden in gedragspatronen en hoe deze patronen veranderd kunnen worden.

NLP combineert deze drie componenten, de fundamentele dynamiek tussen verstand, taal en hoe die combinatie invloed heeft op ons lichaam en gedrag. In de opleiding leerde ik hoe ik door middel van taal en communicatie invloed kan krijgen op onbewuste breinprocessen.

Nu kan ik NLP in jouw voordeel inzetten!


Door mijn NLP opleiding kan ik jou nog beter begeleiden om jouw leven in eigen hand te nemen. In deze begeleiding kan ik NLP technieken inzetten om je meer controle te geven over jouw emoties en gedachten.


  • Ik kan je leren je meer te focussen op de dingen die jouw energie geven.


  • Ik kan je helpen met het wegnemen van onbewuste blokkades, zoals disfunctionele gedachten, beperkende overtuigingen of negatieve emoties.


  • Ik kan je helpen met het bereiken van doelen, het vergroten van jouw zelfvertrouwen en het ontwikkelen van positieve emoties.


  • Daarnaast kan ik je helpen je hulpbronnen, zoals zelfvertrouwen, liefde, kracht, innerlijke rust en mentale balans, te heractiveren.


  • Heb je angst voor spinnen, hoogtevrees, pleinvrees? Wil je af van roken of andere slechte gewoontes?


Nieuwsgierig?

Vraag een gratis adviesgesprek aan.


Copyright 2019 - 2021  - - - Peter van Asten


>