Welkom op deze contactpagina.


De reden dat jij hier bent, kan zijn omdat we elkaar al langer kennen of recent hebben ontmoet.

Mogelijk kom je hier omdat je ergens op mijn website iets hebt gelezen waarover je graag meer informatie zou willen krijgen.


Ontmoeten is voor mij de meest intense manier van communiceren en de beste basis om iets voor elkaar te kunnen betekenen.


Om elkaar in de nabije toekomst te ontmoeten, is het handig als je hieronder even wat informatie achterlaat, zodat ik weet dat jij graag tijd in mijn agenda zou willen reserveren.CONTACTFORMULIER


Peter van Asten

D.O.E.N.®-Expert en Inspirerend Spreker

Gevoed door een bewogen levenspad, aangevuld met ruime (speciaal) onderwijs – en sport (trainer) ervaring heb ik me gevormd tot een inspirerende spreker.


Mijn motivatie is om al deze ervaringen en kennis uit te dragen en door te geven aan jongeren, jong volwassenen en volwassenen om hen te laten inzien dat hun manier van denken, hun geloof in hun talenten en het wel of niet in actie komen bepalend is voor hun levenspad.


Mijn missie is om vanuit een positieve levenshouding de mensen te inspireren naar een bewustzijn dat zij een positieve schakel kunnen zijn in een wereld vol ontwikkeling.

Vanuit deze levenshouding en dit bewustzijn kunnen zij uitgroeien tot mensen in balans en goede gezondheid, vervuld met liefde en rijk aan geluksmomenten.
Mijn levensmotto


Leef je leven,

neem het in eigen hand

en kleur het mooi in.


Maak van iedere dag

een kleurrijke

en waardevolle dag.
Peter van Asten

Broekstraat 37

6616 AB Hernen (gemeente Wijchen)


06 31 78 60 92

KvK:                 09108129

BTW nummer: NL001515029B05033 80 80 10 6

Copyright text 2019- 2020 by Peter van Asten


>