Hi!

I'm Jason Dawson

Ui/Ux & Print Designer


Vergoedingen voor

DE Affiliates


Wat is een Affiliate bij Peter van Asten?


Een Affiliate (ook wel Partner genoemd) is iemand die de producten en diensten van Peter van Asten promoot en die bij een succesvolle aanwerving van een unieke klant/deelnemer in ruil voor het promotiewerk een vergoeding, een zogenaamde Affiliatecomissie of Affiliatefee krijgt. Als affiliate heb je dus toegang tot een interessant verdienmodel/extra inkomen.


Welke keuze kun je maken?


Peter van Asten kent twee type Affiliates: De “Standaard Affiliate” en De “D.O.E.N.®ers Affiliate”. Het grootste verschil tussen deze twee types is dat de “D.O.E.N.®ers Affiliate” een landingspagina heeft met een wervende tekst en een link op zijn/haar website naar www.petervanasten.nl en deze recht heeft op een verlenging fee van de door deze Affiliate aangebrachte klant/deelnemer.


Wat zijn de verdiensten - (beknopt)?


➢ Voor het aanwerven van een deelnemer voor de D.O.E.N.®ers Academie krijgt de Affiliate 50% van de omzet.
➢ Voor het aanwerven van een deelnemer aan een Online WORKshop krijgt de Affiliate 50% van de omzet.
➢ Voor het aanwerven van een deelnemer voor één van de andere Online producten of een Offline event krijgt de Affiliate 30%         van de omzet.
➢ Daarnaast krijgt D.O.E.N.®ers Affiliate van de door hem/haar aangebrachte klant/deelnemer in de toekomst 25% over de omzet       aan verlengingen en upgrades of nieuwe bestellingen.


Een voorbeeld uit de praktijk


Om je een eerste indruk te geven van de mogelijke inkomsten bij een succesvolle promotie van de E-books en/of de Online WORKshop: Afrekenen met Uitstelgedrag:

Je krijgt als Affiliate (na aanschaf van één E-book via jouw unieke code): 50 % van € 4,97 =  2,49

Je krijgt als Affiliate (na aanschaf van de bundel E-books via jouw unieke code): 50 % van € 9,97 =  4,99

Je krijgt als Affiliate (na inschrijving van een deelnemer van de Online WORKshop via jouw unieke code): 50 % van € 197 =  98,50


Een slimme manier om jouw contacten in verbinding te laten komen met mij is via de webinar https://impactvandoen.nl/3-geheimen Als een deelnemer via jouw unieke code deelneemt aan deze webinar en de Online WORKshop aanschaft krijg jij 50% van de inschrijfkosten:  98,50


Dus hoe meer mensen jij naar de webinar laat kijken, des te groter is de kans dat je (een veelvoud van) € 98,50 ontvangt. Tijdens mijn recente NLP opleiding hoorde ik van een deelnemer dat deze 11 x de promotiefee had ontvangen met slechts twee mails. Het betrof hier een programma van ruim duizend euro en zij ontving 11 x € 547 = € 6.017.


Stel dat jij dit realiseert met de Online WORKshop: Afrekenen met Uitstelgedrag, dan ontvang jij 11 x € 98 = € 1.083,50!


Kleine bedragen kunnen uitgroeien tot interessante inkomsten!

Als iemand een E-book heeft gekocht doordat jij als Affiliate dit gepromoot hebt via jou unieke code en deze persoon neemt daarna deel aan de Online WORKshop dan krijg jij ook de 50% Affiliatefee uitbetaald.

Dus ook al beginnen de inkomsten met kleine bedragen, het blijft interessant! Je weet namelijk niet wat de toekomst gaat brengen.


Bonus:


✓ De “Affiliate” krijgt bij een jaaromzet van minimaal € 5.000 ook nog een VIP ticket voor één van de eendaagse trainingen naar keuze cadeau!
✓ Bij een omzet van € 10.000 krijgt de “Affiliate” een jaarabonnement voor de D.O.E.N.®ers Academie cadeau!


Hoe vindt de uitbetaling plaats?


Het principe is eenvoudig: Hoe meer kliks, hoe meer klanten/deelnemers je werft des te hoger wordt je maandelijkse vergoeding. We betalen maandelijks het verdiende bedrag aan je uit. Ook ontvang je een creditnota en heb je toegang tot jouw Affiliate account waarop je omzetgegevens ziet.


Welke ondersteuning krijg je?


De Affiliate krijgt gratis toegang tot een speciale Affiliate landingspagina met alle benodigde informatie, zoals Algemene voorwaarden, bemiddelingsovereenkomsten, promotiemateriaal (plaatjes, foto’s, filmpjes en banners), tips over het schrijven van teksten, en nog veel meer!


>