Hi!

I'm Jason Dawson

Ui/Ux & Print Designer


Praktische informatie voor

de affiliates


Op deze pagina vind je informatie over de volgende onderwerpen:


  1. Op welke manieren kan ik een klant aanmelden?
  2. Welke homepages van Peter van Asten kun je promoten?
  3. Wat doe ik als ik niet een homepage van Peter van Asten wil promoten maar een bepaalde webinar of event?
  4. Wat is het verschil tussen een Standaard Affiliate en een D.O.E.N.®ers Affiliate?
  5. Hoe vindt de uitbetaling plaats?
  6. Waar kan ik volgen hoe mijn affiliate acties verlopen, wat mijn resultaten zijn en waar vind ik informatie over de uitbetaling?


1. Op welke manieren kan ik een klant aanmelden?


Er zijn drie verschillende manieren waarop je kan zorgen dat iemand die zich aanmeldt voor een (Online) WORKshop - training - lezing gelinkt is met jouw Affiliate account:


A. Je laat de klant aanmelden voor een (Online) WORKshop - training - lezing met jouw persoonlijke affiliate-link. Dit is een link, waarin jouw code zit verweven, zodat het systeem gaat herkennen dat de nieuwe klant via jou komt. Jouw affiliate-fee wordt pas uitbetaald als de klant zich niet heeft binnen 14 dagen na aanmelding heeft afgemeld, het geen gratis event is en als hij/zij de eerste factuur over een betaal programma (met bijvoorbeeld iDeal) heeft betaald.


Gebruik deze link: https://www.e-act.nl?af=

Voor het achterste gedeelte (dus achter het = teken) vul je je eigen affiliate-code in die je eerder zelf hebt gekozen, toen je het account opende. In je affiliate account kan je je unieke code terugvinden.

Dus als jouw code ‘ABC’ is, wordt de affiliate-link: https://www.e-act.nl?af=ABC


B. Je geeft schriftelijk aan ons door dat je iemand aanbrengt. Je kunt daarvoor mailen naar contact@petervanasten.nl.


C.  Als een nieuwe klant bij zijn/haar aanmelding voor een (Online) WORKshop - training - lezing, zelf aangeeft via jou te komen, voeren we het ook door en ontvang je later de afgesproken fee.


2. Welke homepages van Peter van Asten kun je promoten?


Peter van Asten beheert enkele homepages, elk met een andere training en doel. De volgende homepages worden door Peter van Asten beheert:

https://petervanasten.nl - hieronder vallen ook de cursussen De Kracht Van Gedachten en Spreken Met PASSIE!

https://impactvandoen.nl - hieronder valt ook de Online WORKshop: Afrekenen Met Uitstelgedrag.

https://ontwikkeljezelf.nu - dit is de D.O.E.N.®ers Academie. Deze is alleen toegankelijk voor abonnees en bevat een archief aan informatie en trainingen.

 

3. Wat doe ik als ik niet een homepage van Peter van Asten wil promoten maar een bepaalde webinar of event?


Het is mogelijk om een bepaalde landingspagina met bijvoorbeeld een webinar, dat Peter van Asten organiseert, te promoten in plaats van onze homepage zelf. 

We organiseren twee keer per maand een gratis live webinar. Ook dat kan je promoten. Wanneer de deelnemer later een abonnement neemt, wordt door het systeem herkend dat het via jou komt.

Hoe werkt dat precies?

De url van het webinar is: https://www.impactvandoen.nl/3-geheimen/?af=Jouw affiliatelink is dan:

https://www.impactvandoen.nl/3-geheimen/?af=jouw unieke code

Dus als jouw unieke code ‘ABC’ is, wordt de affiliate-link: https://www.impactvandoen.nl/3-geheimen/?af=ABC


4. Wat is het verschil tussen een Standaard Affiliate en een D.O.E.N.®ers Affiliate?


In grote lijnen zijn er drie grote verschillen:


A) Een Standaard Affiliate promoot alleen events. Dit zijn de Webinars, WORKshops, Masterclasses en Lezingen die Peter van Asten organiseert.

Een D.O.E.N.®ers Affiliate promoot alles, zowel websites als events.

Natuurlijk mag een Standaard Affiliate ook websites promoten.


B) Een D.O.E.N.®ers Affiliate heeft een link naar wervende pagina op zijn/haar website geplaatst over Peter van Asten en zijn activiteiten. Een Standaard Affiliate hoeft geen eigen website te hebben.


C) De vergoeding van een D.O.E.N.®ers Affiliate zal significant hoger zijn dan die van een Standaard Affiliate, omdat er voor de D.O.E.N.®ers Affiliate een bonusregeling is ingesteld die hem/haar recht geeft op terugkerende uitbetalingen (o.a. verlenging van de D.O.E.N.®ers Academie).


5. Hoe vindt de uitbetaling plaats?


De uitbetaling vindt binnen 60 dagen plaats (zie de algemene voorwaarden). Iedereen die zich voor een een (Online) WORKshop - training - lezing inschrijft, heeft een periode waarin hij/zij zich kan afmelden. Bij een Online programma en voor de D.O.E.N.®ers Academie is dit maximaal 14 dagen. Pas na deze periode en NADAT de eerste factuur is betaald, gaan we jou de fee uitbetalen waar je recht op hebt. Je ontvangt dan een notificatie e-mail met de hoogte van het bedrag dat je gaat ontvangen.

Maandelijks vinden onze afrekeningen plaats. Je ontvangt dan een creditfactuur. 


6. Waar kan ik volgen hoe mijn affiliate acties verlopen, wat mijn resultaten zijn en waar vind ik informatie over de uitbetaling?


In je affiliate account kan je informatie vinden over alle klanten waarvoor jij terugkerende betalingen ontvangt en wat de status daarvan is. Je kan hier de tracking inzien, dus het aantal kliks. Natuurlijk  vind je hier ook de status van de uitbetaling door PetervanAsten.nl

>